NOM DEL CLUB:

CLUB ALMENARA ATLETIC.

ANY DE FUNDACIÓ:

1971.

PRESIDENT:

ARTUR CLEMENT FAET.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL LA CORONA.

EQUIPACIÓ:

NEGRA I GROGA.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT (GRUP I).

L’escola esportiva d’Almenara és una institució formativa en els àmbits futbolístic i social, que no només treballa per la formació dels seus jugadors, sinó també d’entrenadores i entrenadores molt joves.

En futbol-8 els objectius són clarament formatius i el club no mira la clasificació dels seus equips, però si proven de treballar bé ja que sempre es treballa millor amb resultats positius.

Els únics que no competixen en lliga setmanalment són els querubins, que només tenen alguns amistosos. La prioritat és que els nens gaudeixen i desenvolupen capacitats motrius bàsiques.

En futbol-11, els infantils tampoc es consideren una categoria competitiva al 100% ja que és l’etapa d’adaptació al futbol més gran i els xiquets estan en una epoca de canvis físics i socials.

Pel que respecta al final de la formació, consideren que en cadets «ja entenem que es deu competir, sempre sabent les nostres limitacions i sense cap tipus de pressió per arribar a categories elevades que no es corresponen amb la nostra població».

Aquesta temporada tenen dos cadets que estan competint a segona regional i fan un bon paper en les seues lligues tot i tindre les plantilles molt curtes,

El juvenil sempre és una etapa complicada i tot i les dificultats per a fer una plantilla ampla, l’equip està fent una temporada acceptable en primera regional i mantindrà la categoria un any més. A més, cal destacar que diversos cadets han debutat en aquesta categoria i han fet un gran paper fins ara.

En quan als amateurs, per un costat, un amateur B que va segon i està fent una gran temporada amb gent molt jove i desplegant un bon futbol amb un gran percentatge de gent de la localitat. D’altra banda, un primer equip amb un dels pressupostos més baixos de la categoria i una plantilla jove, que té per objectiu la permanència i que actualment està fora de descens pero que haurà de treballar fins al final.

campus de nadal / El club acaba d’organitzar amb l’Ajuntament d’Almenara, una nova edició del seu tradicional campus nadalenc, amb més de 45 xiquets i xiquetes en una activitat que combina l’aprenentatge del futbol així com l’esport en general sense oblidar la diversió.

També van organitzar el 30 de desembre el XVII Torneig Festa del Futbol Regional on es va fer un reconeixement a la trajectòria de José Vicente Forment, Marta Mateos i Jaume Doménech.