La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha posat en marxa un nou portal web del programa ‘Pilota a l’escola’. Aquest nou portal ofereix informació detallada del programa així com un formulari d’inscripció, enllaços d’interés i un espai per als docents, a més d’un vocabulari de pilota.

La web compta amb un apartat dedicat a la competició entre els centres escolars així com material gràfic i vídeos, tot això relacionat amb el món de la pilota valenciana. L’enllaç per a poder visitar aquesta pàgina web és www.pilotaescola.gva.es.

Cal recordar que ja s’han iniciat les sessions formatives als docents que formen part del programa ‘Pilota a l’escola’, les quals es van celebrar l’11 de desembre a Castelló i Benicarló.

Enguany hi participen 423 professors que pertanyen als 423 centres que han sol·licitat ser inclosos en aquesta edició de ‘Pilota a l’escola’. A més, aquesta sessió s’aprofita per a fer entrega a cada col·legi del material didàctic i específic de pilota valenciana que li correspon.

El darrer dijous el president Ximo Puig va rebre a la selecció valenciana de pilota, guanyadora del IX Mundial a Colòmbia, acompanyat del conseller Vicent Marzà i el director general de l’Esport, Josep Miquel Moya.