Aquest cap de setmana acaba una nova temporada de Lliga, amb un Submarí que ja comença a planificar la propera singladura en Primera Divisió.

També arriba així a la fi per a aquesta temporada 2018-19 la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, amb la qual un aficionat groguet menor d’edat pot formar part de l’expedició dels de Calleja en els partits a domicili, sempre acompanyat per un familiar major d’edat.

També es sortejen altres fantàstics regals, com els que han rebut aquesta darrera setmana dos grans seguidors del Submarí. Héctor Castell, amb 9 anys i jugador del benjamí B del Primer Toque CF, va rebre una samarreta signada per tots els cracks groguets, mentre que Jordi Paradells, també de 9 anys i futbolista del benjamí de primer any del Platges de Moncofa, va guanyar un baló també signat pels jugadors del Villarreal CF.

El valencià Vicente Iborra va ser l’encarregat de lliurar-li el seu regal a Jordi, mentre que Héctor el va rebre de mans de Mario Gaspar i Alfonso Pedraza. Els xiquets van veure feta realitat una il·lusió i a més van compartir moments inoblidables amb els seus jugadors favorits del club groguet.

I tot això, només per enviar-nos una foto en la qual apareixien juntament amb els seus companys d’equip o jugant a futbol. Així ha sigut com molts xiquets i xiquetes ha aconseguit aquesta temporada obsequis extraordinaris i la possibilitat de conéixer els seus cracks. Acaba un any de moltes il·lusions... i ja comença el compte enrere per al proper!