L’aposta futbolística del Villarreal CF sempre s’ha caracteritzat per desplegar un futbol vistós, eminentment ofensiu. En les categories inferiors, s’inculca aquest estil de joc. No obstant això, ser sòlid defensivament és fonamental per aconseguir èxits en el futbol actual. Per això, en la Cantera Grogueta treballen amb gran encert aquesta faceta del joc.

ELS SET MAGNÍFICS // Tots els equips del Submarí centren gran part dels seus esforços a tirar el forrellat a la seua pròpia porteria. A hores d’ara de la temporada, set d’ells estan signant números de gran mèrit. Entre ells, destaca l’actuació del Femení Aleví. Després erigir-se en el primer conjunt campió del futbol base groc, han encaixat només 19 gols en 18 partits, xifres que han mantingut a l’equip al capdamunt de la taula des de la primera jornada.

Les seues companyes del Femení Cadet no es queden enrere. Ben al contrari, tan sols han concedit 9 gols en 21 xocs de Lliga.

Per altra banda, el Villarreal B, està signant una magnífica temporada. Segon classificat en el Grup III de la Segona Divisió B, el Mini Submarí ha encaixat 25 gols en 35 partits, deixant la porteria a zero fins a 18 encontres.

L’equip revelació del futbol base groc, el Juvenil C, va camí de convertir-se en el segon campió de la Cantera Grogueta. L’esquadra groga ha blindat el seu arc, concedint 21 gols en 30 xocs. Menys encara ha encaixat l’Infantil A. Els joves del planter grocs han recollit la pilota de dins de la seua porteria únicament en 16 ocasions, després de 29 jornades, sent així el segon equip menys golejat de la categoria.

ELS MENUTS, A ZERO // Els equips de Futbol 8 tampoc es queden enrere. Els conjunts alevins, l’Aleví A i el B, són, amb 18 i 26 dianes, la primera i la segona esquadra menys golejada dels seus campionats, respectivament. La seua solidesa defensiva els ha permès concedir dues derrotes superades, en ambdós casos, les 23 jornades. En definitiva, els gols no ho són tot en el futbol.