NOM DEL CLUB:

CLUB L’ALCORA FUTBOL SALA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1991.

PRESIDENT:

FRANCISCO SANZ.

PAVELLÓ:

POLIFUNCIONAL MPAL. L’ALCORA.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I BLAVA.

NOMBRE D’EQUIPS:

TRETZE.

El Club L’Alcora Futbol Sala està molt arrelat a la capital de l’Alcalatén i enguany continua creixent, tal com va quedar de manifest fa poc en la seua presentació oficial. Un acte el qual va tindre lloc al pavelló polifuncional de l’Alcora, amb la presència de molt de públic i bona part de la corporació municipal.

Aquesta temporada el club té un juvenil i un aleví més, amb la qual cosa suma un total de 13 equips, dos més que el darrer curs i nou d’ells de base, a més dels tres séniors i el femení.

La pedrera de L’Alcora futbol sala està formada així per més de 150 jugadors de totes les edats, des de les escoles esportives fins al juvenil de Divissió d’Honor.

Emilio Tena és el coordinador dels equips de base i David Jiménez el director tècnic de tots els equips. Tots dos lideren un ampli i preparat equip de tècnics i entrenadors que treballen pel bon funcionament d’aquesta entitat.

El projecte del club passa per poder mantindre l’actual creixement en quant al nombre de jugadors, «sempre potenciant i impulsant la base», tal com han assenyalat des del club.

Ara ja estan ultimant els detalls del 18é Torneig de Futbol Sala, que es celebrarà el proper dijous 28 de desembre, a les 20.00 hores al polifuncional, de nou en record de Rafael Bagán.

El torneig consistirà en un triangular entre els tres primers equips del club, i és un dels millors exponents de l’esperit esportiu d’aquesta entitat.

La gran família de L’Alcora FS també vol agrair el recolçament que reben per part de l’Ajuntament i la Caixa Rural, així com de diverses empreses i persones que, a títol individual, col·laboren amb tots ells per fer realitat aquest projecte.