Tolerància zero a l’assetjament escolar. Els joves jugadors del planter del Villarreal CF van rebre aquesta setmana un taller de conscienciació contra el bullying a la sala d’audiovisuals de la Residència de la Ciutat Esportiva. Els futbolistes grocs van gaudir de la projecció de la primera temporada de la sèrie ‘Nada Será Igual’, que denuncia l’assetjament escolar i apel·la a la responsabilitat social dels més joves, amb el propòsit de posar fi a aquesta problemàtica social.

Després de la visualització del migmetratge, les estrelles de futur del Submarí van participar, amb els actors, en un col·loqui en què van aprofundir sobre els rols que aquests mateixos interpreten en aquesta sèrie, que serà protagonista en el xoc de demà entre el Villarreal i el FC Barcelona.

UN ‘SHOW’ CONTRA EL BULLYING // Aquesta xacra serà el centre de totes les mirades. A les 18.30 hores, la plaça de l’Estadi de la Ceràmica acollirà una batalla de galls contra l’assetjament escolar. El grup de rap ARSE i 16 joves ambientaran una jornada en la qual s’utilitzarà el rap com a eina per denunciar i donar suport als joves a que no pateixen en silenci.

Així mateix, els aficionats durant el descans del partit, podran gaudir de l’actuació del raper Arkano, interpretant el seu nou single ‘Diferent’. En aquest esdeveniment participaran desenes de jugadors del planter, que saltaran sobre la gespa de La Ceràmica amb pancartes preparades per ells mateixos.

Finalment, l’emissió de la segona entrega de ‘Nada Serà Igual’ a través del videomarcador serà el colofó a una jornada històrica contra l’assetjament escolar.