NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL JUBELAMA DE CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

2012.

PRESIDENT:

JUAN LUIS ESBRÍ.

TERRENY DE JOC:

CHENCHO.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I NEGRA.

NOMBRE D’EQUIPS:

16.

L’any 2007 es forma Jubelama amb l’objectiu de fomentar l’esport base dins d’un contexte socio-educatiu d’acord a les necessitats de cada esportista. És així com cinc anys després naix el CF Jubelama de Castellón, com a complement del projecte desenvolupat fins eixe moment.

La direcció de Jubelama està a càrrec de Juanlu Esbrí, i la secció de futbol està dirigida per Fede Berdoy juntament amb Alberto Bellmunt, acompanyats de tècnics titulats i qualificats. Uns entrenadors i coordinadors que tenen una llarga experiència en el futbol base de la nostra província, en clubs com CD Castellón, CD Benicasim, CE Olímpic Castelló, FB Burriana o CD Roda.

També tenen experiència en l’organització d’esdeveniments esportius com campus, interescolars, Copa Primavera Federació Valenciana de Futbol, Escola de Futbol Municipal de Castelló...

En els primers cinc anys del club van passar de tindre 138 jugadors a més de 270, i de 10 equips en la temporada 2012-13 a 17 en la 2015-16.

En el curs 2017-18 van arribar a 300 jugadors, amb èxits com l’ascens del cadet i infantil A a Regional Preferent, mentre que la temporada següent van donar un pas més en pujar el juvenil A a Preferent i tindre representació en cadet Preferent, mentre un altre cadet pujava a 1ª Regional. I tot amb un nucli potent de jugadors formats al club des de les categories inferiors, la qual cosa fa que les arrels del projecte es basen en la gent de casa.

Enguany segueixen anant a més, amb equips competitius en les principals categories de futbol-11 i un futbol-8 que forma els seus jugadors per a poder tindre planters equilibrats i competitius quan passen al futbol-11.