El jove futbolista del prebenjamí del CF Alcalà Gerard Holguín Doménech, de 7 anys, va viure un cap de setmana màgic gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo. El jugador va guanyar el darrer sorteig d’un viatge amb l’expedició grogueta, i acompanyat per un familiar major d’edat va acompanyar els homes de Calleja a Valladolid.

El xiquet va pujar el divendres 7 de febrer al mateix avió que els integrants del Submarí i es va allotjar a l’hotel on els groguets van vetlar armes per al seu compromís lliguer de l’endemà davant el Valladolid. Així, els moments més emocionants per a Gerard van arribar dissabte, quan va poder animar el Villarreal a l’estadi José Zorrilla, i sobretot celebrar el gol de Gerard Moreno, amb el qual els de Calleja van aconseguir un valuós empat.

Gerard va tornar de Valladolid amb un munt de moment únics i experiències inoblidables. Si tu també vols compartir eixes sensacions, només has de participar en la promoció Viatja amb el Villarreal CF. Per a fer-ho cal que formes part d’un dels clubs esportius que tinguen una relació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant del Projecte Endavant o qualsevol altre patrocini.

Si és així, envia’ns des del teu mòbil, per whatsapp o correu electrònic, una fotografia que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la qual estigues jugant amb els teus companys d’equip, animant al Villarreal a l’Estadi de la Ceràmica o el que més t’agrade.

Entre les fotografies enviades se sortejaran diversos regals, com un viatge per a dues persones, un xiquet o xiqueta, i un familiar major d’edat, per a acompanyar al Villarreal CF en els seus partits de Lliga a domicili. També es sortejen balons i samarretes signades per tots els jugadors de l’equip groguet. Molta sort!