L’expedició del Villarreal CF que va viatjar ahir a Valladolid, on els groguets juguen aquesta vesprada contra el conjunt local, va tindre un convidat molt especial. El jove Gerard Holguín Doménech, de 7 anys, va acompanyar els homes de Javi Calleja gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo. Gerard ha sigut el darrer guanyador del sorteig d’un viatge per a un menor, sempre acompanyat per un familiar major d’edat, juntament amb el Submarí en un dels seus desplaçaments de la Lliga.

Gerard, que forma part del CF Alcalà, on aquesta temporada juga tant al prebenjamí com al benjamí, habitualment com a migcampista, va poder conéixer els cracks groguets i hui animarà al Villarreal CF des de les 18.30 hores, quan els de Calleja saltaran a la gespa de l’estadi José Zorrilla per a disputar un nou partit del campionat lliguer.

Però la promoció Viatja amb el Villarreal CF també sorteja altres obsequis. Així, en el darrer sorteig Rubén Parra Flor, de 13 anys i jugador de l’infantil del Platges de Moncofa, va guanyar una samarreta signada per tots els cracks del Villarreal CF, mentre que Mauro Torres Rodríguez, de 10 anys i futbolista de l’aleví C de l’UD Vall de Uxó, va guanyar un baló, també amb les signatures dels jugadors groguets.

Tots tres van rebre els seus regals el darrer dijous a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF, de mans de dos dels jugadors del primer equip, el porter Asenjo i el davanter Bacca.

Així que ja ho saps, si tu també vols viure moments únics, només cal que formes part d’un equip vinculat al Submarí i ens envies des del teu mòbil, per whatsapp o correu electrònic, una foto que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove i amb la qual entraras en el proper sorteig. Que tingues molta, molta sort!