NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO DRAC CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1996.

PRESIDENT:

DAVID REINA.

TERRENY DE JOC:

CHENCHO.

EQUIPACIÓ:

VERD I NEGRA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL.

Després d’haver celebrat la darrera temporada el seu vintè aniversari, el CD Drac Castellón inicia un nou curs en el qual manté el seu lema: no són ni millors ni pitjors que altres, però sí molt, molt diferents.

Enguany tenen 17 equips des de l’escoleta fins l’amateur i mantenen la decidida aposta pel futbol femení amb dos equips. Tenen 297 llicències i han aconseguit mantindre les quotes per cinquè any consecutiu.

Per al club castellonenc el més important és donar l’opció de jugar i fer esport als més joves. Un projecte en el qual és clau el treball dels entrenadors i delegats, a més dels pares, sense els quals res seria possible. També agraeixen la col·laboració dels patrocinadors que els recolcen per a continuar una temporada més.

El Drac també s’esforça en mantindre la contabilitat al dia i evitar qualsevol tipus d’irregularitat, per això demanen sancions exemplars per les que es pugen produir en qualsevol àmbit. Els agradaria, això sí, que la burocràcia federativa fóra més simple per a poder jugar a les lligues locals, en les quals creuen que no faria falta haver d’aportar tants documents.

Es mostren a a favor de la limitació del nombre de llicències per club i categoria. Així, per exemple, amb quatre equips per categoria en cada club, creuen que s’evitaria la desaparició d’algun club i hi hauria lligues més compensades al futbol base.

També estan en desacord amb les categories per edats. Així, creuen que «el més lògic és que siga una escala i que cada club pose la seua qualitat de A cap avall, perquè pots tindre un jugador de primer any molt millor que un de segon». Per això creuen que els coordinadors són els que deuen fer els equips des d’A cap avall, però assumeixen «que aquesta és una batalla perduda».