UNA PEL·LÍCULA:

VENGADORES: ENDGAME.

UN LLIBRE:

L’ILLA DE BOWEN.

UN VIATGE:

MÀLAGA.

UN ESPORT:

TENIS.

UN SOMNI:

JUGAR L’ASIAN PACIFIC AMB IRAN.

ANY I LLOC DE NAIXEMENT: 2002 (17 ANYS), IRAN.

ESTUDIS: AQUEST CURS FA PRIMER DE BATXILLERAT A L’IES MIQUEL PERIS I SEGARRA DE CASTELLÓ.

TRAJECTÒRIA: SUBCAMPIÓ DE L’INTERNACIONAL WAGR DE PANORÁMICA 2019. CAMPIÓ MEDAL DE LA COPA MATCH PLAY DE LA COMUNITAT VALENCIANA. ONZÉ EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA SUB-18. CAMPIÓ ABSOLUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2019.

El jove d’orige iraní Navid Mousavi Nejad s’ha convertit en el jugador més prometedor del Club de Golf Costa Azahar. Amb només 17 anys, el darrer novembre va guanyar el Campionat Absolut de la Comunitat Valenciana i continua amb una destacada progressió.

—Com vas descobrir el golf?

—De menut jugava a futbol, quan ens vam traslladar a Itàlia amb 6 anys vaig començar amb el tenis i va ser quan vaig arribar a Castelló amb 11 anys que vaig acompanyar al meu pare quan jugava al golf i vaig decidir provar-ho.

—Què t’agrada d’aquest esport?

—M’agrada competir i eixe sentiment de poder superar-te cada dia. A més, en el Club de Golf Costa Azahar hi ha molt bon ambient, som tots com una família.

—Què va suposar l’autonòmic?

—Una gran felicitat. Sabia que tenia potencial però com no guanyava, això em feia dubtar.

—T’esperaves guanyar?

—Portava un parell de mesos jugant bé, però em faltava rematar en els tornejos, sempre estava entre els millors però no guanyava. Quan vaig perdre l’Internacional WAGR de Panorámica, en el que vaig ser subcampió una setmana abans de l’autonòmic, això em va fer canviar la meua mentalitat.

—Quina va ser la clau?

—Em vaig oblidar dels nervis i vaig controlar més el joc amb el cap.

—Com vas viure el Nacional?

—El meu objectiu era entrar en el top-10. Vaig començar en quarta posició, però després vam tindre mal temps, i tot i que em vaig mantindre bé, l’últim dia no em van eixir les coses i vaig ser onzé.

—Què més destaques de la darrera temporada?

—Ha sigut molt important aconseguir el rànquing mundial. Era el meu objectiu des que vaig començar a destacar en el golf, però sempre em quedava a les portes. M’he tret un pes del damunt i això em fa jugar més tranquil, amb una mentalitat millor.

—Com ho vas aconseguir?

—En ser campió medal de la Copa Match Play de la Comunitat Valenciana a Borriol. Ara tinc més opcions de jugar tornejos importants, com la Copa Barcelona en la que participe del 6 al 9 de febrer.

—Com és el teu joc?

—Ara he canviat el swing, és més llarg, però el que faig millor són els ferros i el joc curt al green.

—Quins objectius tens ara?

—Revalidar el títol autonòmic i quedar bé en el Nacional absolut.

—Quins jugadors admires?

—Des de menut Rory McIlroy, però també Tiger Woods, Seve Ballesteros i Jon Rahm, que demostra que amb treball tot és possible.