UNA SÈRIE DE TV:

LA QUE SE AVECINA.

UN LLIBRE:

GERÓNIMO STILTON.

UN MENJAR:

ARRÒS A LA CUBANA.

UN VIATGE:

LONDRES.

UN ARTISTA:

MARSHMELLO.

ANY I LLOC DE NAIXEMENT: 2006 (13 ANYS), CASTELLÓ.

ESTUDIS: ENGUANY FA SEGON DE LA ESO AL COL·LEGI LICEO DE BENICÀSSIM.

TRAJECTÒRIA: COMENÇA A JUGAR A FUTBOL EN EL CD DRAC I DESPRÉS PASSA AL CD CASTELLÓ. ENGUANY ÉS LA SEUA PRIMERA TEMPORADA COM A JUGADOR DE FUTBOL SALA EN EL BISONTES CASTELLÓN.

El jove castellonenc Pau Ángel Julián ha canviat aquesta temporada el futbol pel futbol sala i s’ha incorporat a la gran família del Bisontes Castellón, on defensa la samarreta de l’infantil A.

—Sempre has jugat a futbol sala?

—No, fins ara havia jugat a futbol. Vaig començar amb set o huit anys en el CD Drac i després vaig passar a la base del CD Castellón, on he jugat les dues darreres temporades, l’any passat amb l’infantil B del CF Promesas Castalia. Però el meu germà major ja fa un parell de temporades que va canviar el futbol pel futbol sala i va començar a jugar en el Bisontes Castellón, així que jo també tenia ganes de provar i fer aquest canvi d’esport.

—Què et sembla el futbol sala ara que ja portes uns mesos jugant?

—M’agrada més que el futbol, es juga en un espai més curt i això fa que el joc siga molt més dinàmic.

—T’ha costat adaptar-te a les diferències amb el futbol?

—No, des del principi m’ha agradat molt jugar a futbol sala i això m’ha ajudat a adaptar-me més prompte. A més, en el Bisontes m’han acollit molt bé i fins i tot m’he retrobat amb gent de l’època del Drac.

—Enguany jugues en l’infantil A. Com vos va a la vostra lliga?

—Ara estem a meitat de la classificació i volem continuar millorant per a tractar d’estar el més a dalt possible a la fi del campionat.

—En quina posició jugues?

—En futbol vaig començar d’extrem i la darrera temporada en el CD Castellón vaig jugar de lateral. Ara faig d’ala, que es una posició bastant pareguda.

—Creus que serà la teua posició definitiva en el futbol sala?

—Sí, m’agrada jugar per la banda, còrrer i tindre llibertat de moviments. A més, soc ràpid i se’m donen bé les passades al segon pal.

—Què tractes de millorar en les sessions d’entrenament?

—Busque llançar millor a porta i també millorar les jugades.

—Quins jugadors admires?

—Juanito i Pipi, del primer equip del Bisontes Castellón.