El CF Fomento Castellón ha incorporat aquesta temporada Héctor Cruceta Esteve com a nou director esportiu. Un càrrec en el qual releva a Pepe Morata, a qui el club ha volgut agrair la seua dedicació i esforç les tres darreres temporades.

Héctor Cruceta destaca per la seua gran trajectòria esportiva, tant com a jugador com a nivell tècnic. Als onze anys va començar en la base del CD Castelló, fins a donar el salt al primer equip, amb el qual va jugar diversos partits en Primera.

Ha defensat la samarreta d’equips com el Torrent CF, CD Onda, CD Burriana, CD Acero, CD Teruel, Vinaròs CF, CD Almazora o CD Benicasim, on també va exercir d’entrenador del filial i de la base.

Té el títul Nacional de Grau Superior Esportiu especialitzat en Futbol, la qual cosa li ha permés fer-se càrrec d’equips de base del CD Castelló i el CD Burriana, on també va entrenar el primer equip. Bon coneixedor del futbol base provincial, va ser director esportiu del CD Almazora durant tres anys.

Amb ell estan al capdavant del projecte futbolístic del CF Fomento Castellón Amancio i Juanan Endrino en la direcció general, mentre continua com a coordinador del club José Pascual Arnal, qui fora jugador de futbol sala durant els anys 80 i 90 en equips com el Vila-Sport FS, i després delegat del Playas de Castellón (2006-2013) i Mar Benicàssim (2013-16), a més de coordinador del futbol-8 del CD Benicasim la temporada 2014-15.

Per la seua banda, Herminio Benages, segon entrenador del cadet del CF Fomento Castellón des de l’any 2017, és ara coordinador de futbol. Herminio ha sigut també segon entrenador del Viver, Jérica, Benicasim i del juvenil de Divisió d’Honor del CD Castellón.