L’equip infantil del Bisontes Castellón és un dels que estan donant més alegries aquesta temporada en la base del club de la capital de la Plana. Una alegria que es va desbordar en aconseguir el campionat de lliga de manera matemàtica quan encara restaven tres jornades després de golejar a domicili el Burriana per 1-6 i aprofitar-se de l’empat sense gols entre l’Alcora i el CA Morvedre.

L’equip portava 23 victòries i només dues derrotes, amb 124 gols a favor i només 26 en contra, gràcies al porter, Dani, el segon menys golejat de la lliga, i als gols d’Ibai (26), Miquel (23), Jorge (22) i Raúl Lopes (19).

El seu tècnic, Cassio, explica que «la nostra valoració de la temporada és molt positiva en tots els aspectes, no només l’esportiu, ja que quan es treballa amb la base, donem més importància a que els xiquets aprenguen els valors que transmet l’esport i a l’aprenentatge per sobre dels resultats esportius».

Així, l’entrenador destaca que «iniciem la temporada amb aquestes dues bases, i després el treball, el sacrifici, la disciplina i el compromís dels jugadors, a més de la col·laboració dels pares i mares, ha fet possible que al final s’emporten el premi a tot aquest esforç». A més, afegeix que «aconseguim construir un ambient molt familiar, així tot és més fàcil a l’hora de treballar i aprendre».

Per tot això, en la seua primera temporada com a tècnic, Cassio es considera «afortunat de tindre a aquests xiquets, que han acceptat les exigències que necessita el món de l’esport i han anat progressant jornada a jornada, madurant i amb una constància que ha sigut clau per a guanyar el campionat». Fins i tot el tècnic avisa que «encara tenen molt marge de millora, però aquest és un bon camí a seguir».

Cassio agraeix al Bisontes «que m’haja donat l’oportunitat de poder treballar amb la base, una experiència increïble», i especialment el suport del vicepresident del club, Ismael Sebastià, en aquest cas com a segon entrenador, «ja que ha sigut el meu suport en tot moment, en cada entrenament i partit», a més de als pares i mares «per la bona educació dels seus fills i com han col·laborat amb mí, ja que això ho ha fet tot més fàcil a l’hora de treballar amb ells».

Ara els toca rematar la faena en el Campionat Autonòmic, on s’enfrontaran als altres tres millors equips de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’aconseguir el primer lloc per a disputar el Nacional. Tot un premi que gaudiran com els campions que són.