Un dels tornejos de tenis amb més tradició de la província de Castelló, el Trofeu Adolfo Mañá, ja coneix als guanyadors de la seua 26ena edició.

Els jugadors de Tenis Drive Academy han destacat amb un ple de victòries en tres de les categories disputades. Així, en la final absoluta masculina, Alejandro Martínez es va imposar al borrianenc Pablo Jiménez per 7-6 i 6-0, mentre que en absolut femení Lledó Tena va guanyar a la jugadora del CT Villarreal Lara Marco per un resultat de 6-4 i 6-2.

El palmarès de Tenis Drive Academy en aquesta edició del torneig el va completar Carmen Llopis, la qual va derrotar en la final cadet femenina a l’ondense Alicia Gómez per 6-2 i 75.

ct castellón i solmar / Com ha ocorregut els darrers anys, el torneig s’ha disputat a les instal·lacions del Club de Tenis Castellón en categoria absoluta i del Club Deportivo Solmar en benjamí i cadet. En aquesta darrera categoria la final masculina va ser la més emocionant i igualada de tota la competició, en la qual finalment Mohamed Ounis va aconseguir guanyar a Hugo Blasco en un partit que es va resoldre per un marcador molt ajustat de 6-3, 6-7 i 10-6.

Pel que fa a la categoria benjamí, en xics Darío Romero es va imposar a la final masculina dels jugadors més joves a Voro Mas per un resultat de 4-1 i 4-2, mentre que en xiques Adriana Monlleó va aconseguir vèncer a Ana Font per un doble 4-0.

També es van disputar les respectives finals de consolació per a la categoria benjamí, en les quals el jove tenista Óscar Sáez va derrotar a Hugo Serra per 5-3 i 4-2, mentre que en el quadre femení la jugadora Irene Gómez va guanyar a Lledó Bou per 5-4 i 5-3.

lliurament de trofeus / Amb el lliurament de trofeus al CD Solmar es va donar per finalitzada una nova edició d’aquest emblemàtic torneig de Setmana Santa, un dels més veterans dels que es disputen per tota la geografia espanyola i que edició rere edició ha aconseguit guanyar-se un important prestigi.