El Club de Fútbol Fomento Castellón organitza del 3 al 6 d’abril la segona edició del seu Campus de Pasqua, amb l’objectiu de seguir impulsant l’esport base a la província.

Es tracta d’un curs intensiu dirigit als futbolistes més joves, que tindrà lloca a les pròpies instal·lacions de la Ciutat Esportiva Facsa i permetrá als jugadors perfeccionar la seua tècnica i habilitats amb el baló, de la mà d’alguns dels professionals que formen part del cos tècnic del club.

Les llisons d’aquest campus de tecnificació, al qual poden inscriure’s xiquetes i xiquets des dels 4 fins els 15 anys, corresponents a les categories prebenjamí, benjamí, aleví i cadet, així com els esportistes de menor edat de l’escoleta, d’iniciaran a les 9.00 hores i duraran fins a les 13.00 hores.

Quatre hores diàries de pura diversió en les quals els assistents gaudiran i aprendran valors com el companyerisme o el treball en equip. El cost d’inscripció, el qual inclou dos samarretes de regal per a cadascun dels participants, serà de 50 euros per al públic en general, amb un 50% de descompte per als membres actuals del club (25 euros).

El club castellonenc organitza diverses actiitats al llarg de l’any, a banda de les competicions lligueres. Així, també celebra un torneig de Nadal patrocinat per Facsa i altres campus en diverses èpoques de l’any, amb el propòsit de promoure entre els més joves la pràctica de l’esport i valors com el respecte, l’esportivitat, el treball en equip o la superació.