El Cadet Femení del Villarreal CF és un dels conjunts de moda de la Cantera Grogueta. Un inici de competició immillorable avala les jugadores d’aquest prometedor equip, que ha vençut els primers sis encontres del Grup II de la categoria Cadet Autonòmica. «Hem iniciat la lliga guanyant els primers sis partits, anotant bastants gols i sense encaixar cap. És curiós perquè tenim el handicap de que la nostra portera, Irene, arrossega una lesió de llarg abast. Des de la tercera jornada, com no tenim segona portera, en cada duel anem alternant», explica Adrián Falomir, un dels seus tècnics.

Els grans resultats collits pel Cadet Femení no són fruit de la casualitat, sinó de l’esforç i el bon rotllo que hi ha entre els seus integrants: «Són un bloc amb moltes jugadores noves. Fins a set que estaven amb nosaltres han pujat al Femení B, mentre que s’han incorporat amb nosaltres sis de l’Infantil. Les primeres setmanes vam treballar molt el generar un grup cohesionat i compacte. A més, he de recalcar que els encanta el futbol i són molt treballadores», destaca Falomir.

Tot i el bon moment esportiu pel qual travessen, Adrián Falomir reconeix que l’equip «no mira la classificació»: «No estem aquí per guanyar, sinó per divertir-nos i formar un grup de joves en el pla futbolístic i en el personal. El nostre major objectiu és que promocionen al Femení B i al Femení A i continuen fent el que veritablement els apassiona», explica el tècnic groguet.

AMISTAT Y FUTBOL // «Som un equip al qual li agrada tenir la pilota. Tractem de controlar el partit a través de la possessió. És el nostre senyal d’identitat dins del terreny de joc», manifesta Falomir, restant importància al factor competitiu i posant el focus en el pla humà. «Són un grup de 10. En l’esportiu, anem genial, però és secundari. L’important és que són grans persones. S’han fet amigues molt ràpid. D’això va el futbol en aquestes categories. Intentem generar amistats. Després haurà jugadores que progressen, altres que no, però sempre quedarà aquest vincle especial entre elles», finalitza.