+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

tenis i pàdel

INSTAL·LACIONS Les escoles de Tenis Drive Academy obrin inscripció

Gener és el moment perfecte per a incorporar-se a les classes de tenis i pàdel que continuaran fins la segona quinzena de juny

 

L’activitat es continua a les escoles de tenis i pàdel gestionades per Tenis Drive Academy. - MEDITERRÁNEO

M. M.
12/01/2019

Les escoles de tenis i pàdel gestionades per Tenis Drive Academy al Club de Tenis Castellón, Club de Golf Costa Azahar i Club de Pàdel 79 de Benicàssim continuen amb força la temporada, amb noves incorporacions en l’inici de l’any.

Les escoles, dirigides a xiquets i adults des dels 3 anys de quasevol nivell (iniciació o perfeccionament) van començar al setembre i continuaran fins a la segonz quinzena de juny.

Els alumnes s’agrupen per edat i nivell en grups reduits, i al llarg de tota la temporada és possible incorporar nous alumnes, per la qual cosa el mes de gener sempre és moment d’acollida dels nous alumnes que decideixen iniciar l’any gaudint de les activitats de raqueta en un entorn immillorable.

Dels 3 als 5 anys es pot participar en l’escola de minitenis i minipàdel, amb jocs adaptats a la seua edat, i dels 6 als 17 anys en l’escola de tenis i pàdel poden practicar aquests esports.

També és oberta la inscripció per als grups de competició de tenis, que combinen la terra batuda del CT Castellón amb les pistes ràpides del Costa Azahar, i de pàdel, que a l’hivern entrenen en aquestes dues instal·lacions, i a l’estiu al Club de Pàdel 79.

Més informació als tlf 964228321 i 685110509, www.tenisdrive.es o tdcastellon@hotmail.com.

Buscar tiempo en otra localidad