NOM DEL CLUB:

UNIÓN DEPORTIVA VALL DE UXÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

1975.

PRESIDENT:

JOAQUÍN GUZMÁN.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL JOSÉ MANGRIÑÁN.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I BLAVA.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT. GRUP I.

L’UD Vall de Uxó es va presentar en societat el darrer 25 d’octubre, en un espectacular acte a l’estadi municipal José Mangriñán, on va donar a conéixer tots els seus jugadors per a una temporada 2019-20 continuista amb un projecte que confia en la gent de la casa i que arriba enguany amb importants novetats.

Les primeres afecten al propi terreny de joc, ja que estrenen il·luminació i gespa, un camp renovat perquè els joves jugadors de la base facen realitat els seus somnis esportius.

Aquesta temporada el club valler té fins a 382 llicències, amb 21 equips de base, tres més que l’any passat, ja que s’ha recuperat el prebenjamí de primer any i també hi ha un conjunt més en les categories infantil i aleví.

conjunt femení / A més, per tercera temporada consecutiva els vallers mantenen la forta aposta pel futbol femení amb un conjunt femení de base.

Amb una estructura de club sòlida, l’aposta per la gent de casa es manifesta en que el 90% dels jugadors de la base són de la Vall d’Uixó i bona part del cos tècnic està format per exjugadors del club. La bona marxa dels diversos equips té el seu millor exemple en Joan Cachafeiro, Cacha, juvenil que ja ha debutat aquesta temporada amb el primer equip que busca l’ascens a Tercera.

El club, a banda de participar en les diverses competicions federades, també organitza tota una sèrie d’activitats al llarg de la temporada. Així, del 23 al 28 de desembre tindrà lloc una nova edició del seu campus de Nadal, mentre que la primera setmana de juliol tornaran a organitzar el ja tradicional campus d’estiu.

tornejos / L’UD Vall de Uxó també ha impulsat dos importants tornejos de base. D’una banda, el torneig José Mangriñán, que es realitza en Pasqua i que en 2020 complirà la seua dotzena edició.

L’altre torneig és per a equips femenins de categoria sub-12, i el proper any se celebrarà la quarta edició consecutiva.

Tota una sèrie d’iniciatives que demostren l’importància d’aquest club, el qual té com a principal viver de jugadors la lliga Local de Futbol Base de Penyes. L’UD Vall de Uxó es manté així com un dels referents en el futbol base provincial, i amb un primer equip que busca l’ascens a Tercera.