El jove skater d’Onda Jorge Maneu Fernández va posar un gran final a la seua temporada 2019. El primer cap de setmana de desembre es va celebrar a Madrid la final del Campionat d’Espanya de patinatge en la seua modalitat rollerblading o rollerfreestyler, en un skatepark totalment nou

Allí Jorge va competir amb multitut de raiders de tota la geografia nacional i es va codejar amb l’èlit d’aquest esport en la categoria per a menors de 14 anys.

El patinador, que l’any passat va debutar en aquest tram d’edat amb un onzé lloc, va donar bones mostres de la seua progressió durant els darrers 12 mesos i va millorar quatre posicions l’actuació de 2018, pujant fins al seté lloc.

Jorge, que acaba de fer els 12 anys, tancava així la seua tercera temporada consecutiva competint per tota Espanya, una trajectòria que va iniciar amb un subcampionat nacional en 2017 en la categoria per a menors de 10 anys.

El darrer any l’esportista del club Ondawheelz, on l’entrena Jorge Alarcón, ha tingut una temporada molt completa, en la qual a més d’aquest seté lloc nacional es va adjudicar la Lliga de la Comunitat Valenciana, el Campionat Autonòmic U14 el darrer dissabte de juny a Alboraia, i també la Lliga Nacional que, com l’autonòmica, es disputa en diverses jornades.

tres de quatre / Ha aconseguit així tres dels quatre títols més importants en joc, tots ells per primera vegada des que va començar en aquest esport. Tota una sèrie de victòries que l’han fet mereixedor d’un dels premis Esportista de l’Any de l’Ajuntament d’Onda, en la modalitat de patinatge.

Una gran temporada, doncs, en la qual ha demostrat que s’ha recuperat per complet de la greu lesió que va patir en abril de 2018, quan va caure mentre entrenava i es va trencar dos ossos d’un braç.

Ara, el jove esportista ha iniciat ja els entrenaments per a la nova temporada, en la qual aspira a repetir els mateixos èxits abans de donar l’any que vé el salt a la següent categoria per edats.

La progressió de Jorge també ha cridat ja l’atenció del seleccionador nacional, Borja Fernández, que vol convocar-lo enguany per a dirigir-lo en diverses sessions d’entrenament a Madrid.