L’expedició grogueta per al darrer partit de lliga a domicili, disputat a Mallorca, va tindre un convidat molt especial. El jove Josep Montesinos Expósito, de 7 anys i jugador del prebenjamí A de l’Almenara Atletic, va viatjar amb els de Javi Calleja gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el periódici Mediterráneo.

Acompanyat per la seua mare, Lara, el xiquet va viure un viatge de somni, en el qual va poder conéixer a tots els cracks del Submarí i fins i tot el míster groguet, a més d’animar el Submarí en el seu partit davant el Mallorca a l’estadi de Son Moix.

Un cap de setmana inoblidable i ple d’emocions, en el qual només va faltar que els groguets tornaren a Vila-real amb un millor resultat després d’un encontre molt disputat.

Així que ja ho sapts, si tu també vols viatjar amb un familiar major d’edat, acompanyant el Villarreal en els seus desplaçaments del torneig de Lliga, només has de participar en la promoció Viatja amb el Villarreal CF.

Per a fer-ho, cal que formes part d’un dels clubs esportius que tinguen una relació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant del Projecte Endavant o qualsevol altre tipus de patrocini.

Si és així, envian’s des del teu mòbil, per whatsapp o correu electrònic, una fotografia que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la qual estigues jugant amb els teus companys d’equip, animant al Villarreal a l’Estadi de la Ceràmica o el que més t’agrade.

A més del viatge amb el Villarreal CF per a un xiquet i un familiar major d’edat, la promoció inclou el sorteig d’altres regals, com samarretes i balons signats pels jugadors de l’equip groguet. Uns autèntics tresors per als seguidors del Submarí que ara poden ser teus. Ja ho saps, no esperes més i molta sort!