El jove futbolista Josep Montesinos Expósito, amb 7 anys, forma hui part de l’expedició grogueta que viatja cap a Mallorca, on els de Javi Calleja jugaran demà el seu partit de la nova jornada de Lliga a l’estadi de Son Moix, des de les 12.00 hores.

Per a Josep, que juga en l’equip prebenjamí A de l’Almenara Atletic, acompanyar els cracks del Submarí era un somni que s’ha fet realitat gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el periòdic Mediterráneo, la qual sorteja un viatge per a un menor, sempre juntament amb un familiar major d’edat, acompanyant el Villarreal CF en els seus partits a domicili.

Tot i que només té 7 anys, Josep juga al futbol des de fa 4 anys, i encara que va començar de porter, després ha optat per continuar com a migcampista

La promoció Viatja amb el Villarreal CF també sorteja altres regals. Així, Maxi García Díaz, jugador de l’infantil del CD Alcora, ha guanyat una samarreta signada pels jugadors groguets, mentre que Aitor Salas Arjona, del benjamí A del Villarreal, s’ha emportat una pilota també signada.

Maxi, amb 13 anys, és de Vila-real i sempre ha jugat de porter. A més, enguany estrena club, ja que s’ha incorporat a l’infantil de segon any del CD Alcora.

Per la seua banda, Aitor, amb 9 anys, forma part del Villarreal des que era prebenjamí i la seua demarcació és la de defensa.

Els encarregats de lliurar els seus obsequis als tres joves van ser aquesta vegada els jugadors del primer equip Bacca, Quintillà, Moi Gómez, Albiol i Cazorla, els quals van passar bons moments amb els joves premiats.

Així que ja ho saps, si tu també vols aconseguir aquestos fantàstics regals, només has de formar part d’un club vinculat al Villarreal CF i enviar-nos una fotografia amb les teues dades personals. Que tingues molta sort!