Tothom relacionat amb el futbol base al Maestrat, o fins i tot a la província de Castelló, coneix a Juanjo Martorell, o millor, a Marto, qui representa els principals valors del Benicarló Futbol Base, l’escola més important al nort de Castelló.

Format a les banquetes, Martorell ha portat les regnes de diversos equips provincials, però ha sigut al seu Benicarló FB, en la direcció de la base, on s’ha guanyat un prestigi i una estima poc habituals al futbol.

Eloy Lorente, director del futbol 11, té clar que «no es pot concebre el Benicarló FB sense Juanjo, és una peça clau del club en tots els sentits i sap resoldre qualsevol situació, ja siga administrativa, esportiva o del tracte amb els pares».

Ben recolçat per altres persones que també ho donen tot pel club, Juanjo té sempre informacions i valoracions exactes de qualsevol dels centenars de jugadors de la base del Benicarló.

Tampoc perd ocassió de viatjar amb alguns dels equips de l’escola, i pateix pels seus resultats com si li hi anés la vida, demostrant que el futbol és qüestió de sentiments i passió.

Després de tants anys, segueix creient en un projecte esportiu que ell mateix va iniciar fa anys juntament amb una directiva entusiasta, i tot i les moltes hores de dedicació, està encantat de veure com creix amb cada temporada que passa any rere any.