+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

fútbol base 3 LEQUIP de raúl tena

El Juvenil B, un conjunt ple de valors que segueix ‘in crescendo’

Els jugadors han fet pinya al vestuari i ja estan remuntant posicions en la classificació

 

Els joves jugadors del Juvenil B i el cos tècnic groc han format un gran grup que pot arribar molt alt en la present temporada. - VILLARREAL CF

R. D.
14/10/2017

Un equip, amb noves incorporacions, carregat d’entusiasme i amb ganes de créixer és el que dirigeix ??Raúl Tena. L’entrenador del Juvenil B treballa cada dia per formar els joves ‘groguets’. Des del cos tècnic de l’equip es té clar que s’ha d’apostar per la formació dels futbolistes, encara que sempre intentant collir bons resultats. «El nostre objectiu com a equip serà quedar el més amunt possible, però el primordial és formar els jugadors», explica l’entrenador,

Raúl Tena li demana al seu equip un alt nivell d’exigència perquè en temporades futures puguen jugar els partits en el conjunt del Juvenil A. «Tots els anys ens vam plantejar com a objectiu el ensenyar-los el màxim possible perquè la màxima gent accedeixi al Juvenil A», valora l’entrenador. Els jugadors de Tena es regeixen pels principis del Villarreal CF: el respecte, la humilitat, el sacrifici i la formació.

ELS VALORS // Els jugadors del la Cantera Grogueta destaquen també els valors d’unitat i suport per part del grup. “En passar tantes hores amb ells els arribes a conèixer com un pare i tractes de ajudar-los en el seu camí perquè arriben al capdamunt”, expressa Tena.

La idea de joc està clara, tractant bé la pilota jugant-la amb criteri. La juvenutd i el desvergonyiment dels futbolistes d’aquest Juvenil B farà la resta. La temporada no ha començat massa bé pel que fa a resultats, però l’equip va cap amunt. el vestidor és una pinya i tots remen en la mateixa direcció. Els talents tenen clar quin és el camí a seguir a força d’uns valors que se saben de memòria. Aquest Juvenil B pot prometre i promet que va a anar escalant posicions en la taula.