Aquesta temporada marca l’inici d’una nova etapa per a un dels membres més destacats de la gran família que forma el CF UE Ripollés, Kevin Sansano Aymerich.

Després d’un llarg periode en el qual Kevin ha sigut tant jugador com entrenador al club castellonenc, en la temporada 2017-18 ha debutat en la coordinació esportiva, una important tasca en la cual té la col·laboració del veterà Manuel Alfondo, el qual també porta molts anys al club.

Tots dos formen un tàndem genial que no para de treballar i treballar, sempre amb el bon funcionament de l’UE Ripollés com a principal objectiu.

Després de l’eixida de l’anterior coordinador esportiu degut a motius laborals, Kevin es va fer càrrec d’aquesta àrea amb el mateix dinamisme i il·lusió que posa en tot allò que fa dia rere dia.

I és que Kevin Sansano és un autèntic tot terreny que no dubta un moment a l’hora d’ajudar, recolzar i aportar tot allò que puga al club, al temps que es preocupa per transmetre als joves espartans tots els valors d’aquest club castellonenc en el qual l’ambient familiar és el més important.