NOM DEL CLUB:

L’ALCORA BÀSQUET CLUB.

ANY DE FUNDACIÓ:

1986.

PRESIDENT:

GONZALO BAGÁN.

PAVELLÓ:

POLIESPORTIU DE L’ALCORA.

EQUIPACIÓ:

BLANCA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA NACIONAL.

Dedicació, esforç i treball són les ferramentes amb les quals l’Alcora Bàsquet Club impulsa una temporada més els valors i l’educació mitjançant aquest esport, donant als seus jugadors el major nombre de possibilitats per a formar-se tant humana com esportivament.

Amb eixe objectiu s’ha aconseguit que tots els equips del club tinguen almenys un entrenador titulat, que juntament amb el segon entrenador aconsegueixen entrenaments més complets.

El primer equip, després de consolidar-se la darrera temporada a Primera Nacional, ha iniciat una nova etapa, sempre amb una majoria de jugadors fets a casa com Daniel Bagan, Fernando Negre, Carlos Edo, Álvaro Vicent, Iván García, Miguel García o Brian Montolio.

Mentre, els equips de base ofereixent molt bones sensacions en les seues competicions de lliga, on es reflexa tot el treball que es realitza des del club. I és que per a ells suposa «tot un orgull que els propis jugadors del club s’impliquen en el nostre projecte, traslladant els valors i coneixements que el bàsquet els ha aportat a ells amb anterioritat».

Tot això és possible gràcies a una estructura esportiva i social, la qual comença amb una directiva bolcada en el projecte, i finalitza en cadascun dels components d’aquesta gran família.

S’acompleix així un dels principals objectius del club, cobrir totes les categories per a que tots els xiquets i xiquetes de l’Alcora puguen gaudir del bàsquet.

El club també vol agrair a totes les entitat col·laboradores el seu suport i els anima a continuar impulsant el bàsquet, al temps que aprecia el recolzament de l’afició, a la qual consideren el vertader jugador número 13.