L’equip juvenil del Club l’Alcora Fútbol Sala s’ha proclamat campió de la lliga 2019-20 després de golejar per 2-18 el Castellón FS.

Els alcorins han acabat amb els mateixos punts que el Vila-Sport però amb millor diferència de gols. De fet, havien de guanyar el seu darrer partit per 15 gols de diferència i ho van fer per 16.

El conjunt de la capital de l’Alcalatén ha guanyat 12 dels 14 partits disputats i només n’ha perdut un, amb 107 gols a favor i 43 en contra. Cal destacar el paper d’Iker Tena Sorribes, màxim golejador de la categoria amb 29 gols, i de Franc Molés Salvador, tercer amb 26 dianes.

El campió de lliga està format per Raúl Gonzalez, Jorge López, Francisco Chaves, Jorge Catalán, Dani Marquez, Jorge Mollón, Martí García, Dani Rosell, Franc Molés, Miguel Angel Cortijo, Iker Tena, Pau Sánchez, Ferrán Tena, Pau Cara i Adrián Escrig.

També cal destacar la gran tasca desenvolupada per l’equip tècnic format per Iván Fernández Pichu, com a primer tècnic, amb el suport de Rubén Serrano, Andrés Manselgas i Raúl Tena.

La propera setmana començaran a jugar la Copa Federació i al mes de maig disputaran l’autonòmic i el play off d’ascens.