NOM DEL CLUB:

CLUB L’ALCORA FÚTBOL SALA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1991.

PRESIDENT:

FRANCISCO SANZ.

PAVELLÓ:

POLIFUNCIONAL MPAL. L’ALCORA.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I BLAVA.

PRIMER EQUIP:

TERCERA.

Sens dubte, el club L’Alcora Fútbol Sala és una de les entitats esportives amb més tradició de la capital de l’Alcalaten. Així ho va posar de manifest la presentació de tots els equips del club per a aquesta temporada, en l’acte que va acollir el pavelló polifuncional el passat 30 de novembre. Fins a huit conjunts van desfilar per la pista, el sènior A de Tercera Divisió, el sènior B, el femení i cinc equips de base, a més de les escoles esportives.

En total, uns 150 jugadors i jugadores, i és que aquest club cada any suma més xiquets i xiquetes amb ganes de gaudir amb el futbol sala, gràcies a èxits com l’ascens a Tercera del sènior A o els títols aconseguits pels equips femení, aleví, benjamí i juvenil.

torneig de nadal / El club organit-za a més diverses activitats, com el ja tradicional Torneig de Nadal Memorial Rafael Bagán, que el darrer desembre va complir el seu vinté aniversari i destaca pel seu aspecte humà.

La junta directiva actual està presidida per Francisco Sanz, amb Carmelo Fernández com a vicepresident. Javier Tena exerceix com a tresorer, mentre que com a vocals estan José López, Miguel Ángel Fernández i Emilio Tena. En l’àmbit esportiu, David Jiménez és el coordinador tècnic de tots els equips, al capdavant d’un ampli i preparat equip de tècnics, entrenadors i col·laboradors dedicats a la causa. Tot ells agraeixen el suport que reben d’entitats i empreses i, especialment, per part de l’Ajuntament de l’Alcora i la Caixa Rural de la localitat.

El projecte del club és continuar mantenint el creixement actual en el nombre de jugadors, sempre potenciant la base.