+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

gimnàstica rítmica

L’Alcora obri la nova temporada de rítmica

El Tramuntana va dominar per conjunts i va classificar 20 gimnastes per a l’autonòmic

 

El Club Lledó Rítmica va aconseguir un bon nombre de podis. - MEDITERRÁNEO

Les gimnastes del Tramuntana van fer una gran competició. - MEDITERRÁNEO

M. M.
15/02/2020

El pavelló de l’Alcora va acollir diumenge la fase Provincial del Campionat Nacional Base Individual i la Fase Provincial de la Copa Base de Conjunts.

Hi va destacar el Club Gimnàstica Tramuntana, que va classificar les seues 20 gimnastes per a la fase autonòmica. Les del Grau de Castelló van ser campiones provincials per conjunts en categories infantil, cadet i juvenil.

En individual juvenil va guanyar Claudia Pellicer (Tramuntana), seguida d’Elena Femenía (Tramuntana) i Laura Tirado (Vila-real), i en juvenil 2003-04 es va imposar Michelle Bellés (Lledó), seguida d’Andrea Claramonte (Lledó) i Ariday Gutiérrez (Burriana). En categoria cadet 2005 va dominar Alba Monfort, del Burriana, i en cadet 2006 Elena Baza, del Lledó, mentre que en infantil 2007 va guanyar Aitana Isach, del Burriana, i en infantil 2008 es va imposar Alba Marty, del Tramuntana.

També van ser campiones les gimnastes del Pintor Sorolla Laia Salvador (aleví 2009) i Eva Castañer (2010), i Lucía Altava (prebenjamí), del Lledó.