Un pas en ferm. Enric Franquesa s’ha convertit en un dels noms propis del filial groc en aquest inici de curs. El defensa català de 21 anys ha fet de la polivalència seua principal virtut. No en va, en aquestes primeres jornades ha jugat com a extrem esquerre, lateral esquerre i fins i tot lateral dret. Per si fos poc, ha despertat el seu instint golejador, havent signat tres gols que el situen com el màxim golejador del Villarreal B, líder del Grup 3 de la Segona Divisió B.

Enric Franquesa va començar a donar els seus primers passos en el món del futbol amb tan sols nou anys, quan va recalar al FC Barcelona: «Allà vaig passar onze anys en els quals vaig aprendre molt. En la meua etapa juvenil, i després d’haver jugat sempre com a extrem, vaig començar a actuar com a lateral».

Abans de posar rumb al Vila-real B, Franquesa va passar pel Sabadell i pel Gavà. «Després, em va cridar el Villarreal. Aquesta és la meua campanya i el balanç és molt positiu. Aquesta any, l’equip ha començat molt bé i estic molt satisfet amb el meu rendiment individual», expressa.

Fora dels terrenys de joc, Enric Franquesa és un jove a qui li agrada compartir el seu temps amb la seua gent. «També m’agrada viatjar i jugar a padel», confessa.

El jugador ‘groguet’, que està estudiant màrqueting a distància, creu que el filial té un nivell per competir sense límits un any més. «Hi ha ganes de fer bé les coses. A més, el vestidor està format per bones persones», finalitza.