Torna el torneig dels somnis! L’EDI del Villarreal participarà en la tercera edició de LaLiga Genuine, la competició més integradora de responsabilitat social i pionera a tot el món. Organitzada per LaLiga mitjançant la seua fundació, LaLiga Genuine tindrà aquesta temporada 36 equips i quatre fases les quals es disputaran a sis noves seus.

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Tarragona (25-17 de noviembre) la primera fase d’un torneig el qual celebrarà a terres catalanes la seua festiva jornada inaugural amb el Nàstic com a equip amfitrió.

El Submarí s’estrenarà al torneig precisament davant el conjunt català hui a les 10.00 hores, mentre que el segon duel será aquesta mateixa vesprada davant el Real Betis, a les 17.00 hores. Per últim demà, el Villarreal CF s’enfrontarà a l’Sporting de Gijón a les 12.00 hores.

Els amfitrions de la segona fase serán el Sevilla FC (31 de gener i 1 i 2 de febrero) i el Real Betis Balompié (28 i 29 de febrero i 1 de març). L’UD Las Palmas acollirà la tercera fase (27, 28 i 29 de març), juntament amb l’Sporting de Gijón (24, 25 i 26 d’abril).

Per últim, la quarta fase se celebrarà a la Ciutat Esportiva de l’Athletic Club (29, 30 i 31 de maig) i en ella, com a la primera cita, participaran els 36 equips que conformen la competició.

Mitjançant la pràctica del futbol, LaLiga Genuine persegueix la normalització de la pràctica de l’esport en el col·lectiu DI i el compromís del futbol profesional amb aquest projecte integrador i socialment responsable.

La competició es juga en la modalitat de futbol-8, en partits de quatre parts de 10 minuts cadascuna. Tanmateix, com en la darrera campanya, aquesta competició no només té en compte els resultats esportius entre els diversos equips, sinó també les actituds positives d’esportivitat que es mostren durant els partits. Per això els equips tindran en cada jornada una sèrie de punts que premiaran el comportament i les accions d’esportivitat i joc net, tant de jugadors com d’ entrenadors i aficions.