+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

Contans la teua història... jovest@epmediterraneo.com

L’escola del pàdel i el tenis

Tenis Drive-Academy ja ha iniciat les classes al Golf Costa Azahar, CT Castellón i Club de Pàdel 79

 

Els jugadors de les escoles de pàdel i tenis de Tenis Drive-Academy es diverteixen alhora que aprenen un esport. - MEDITERRÁNEO

R. D.
21/10/2017

El pàdel i el tenis ja no tindran secrets per als més joves amb les escoles de Tenis Drive-Academy, que van iniciar una nova temporada el darrer 23 de setembre. Com cada curs, les classes es realitzaran durant nou mesos, de setembre a juny, en les sues tres instal·lacions: Club de Tenis Castellón, Club de Golf Costa de Azahar i Club de Pàdel 79 de Benicàssim.

Un dels avantatges de les escoles és que es formen grups reduits i homogenis de diversos nivells, per a que tots puguen gaudir amb la pràctica del pàdel i el tenis siga quina siga la seua edat o nivell de joc i destresa.

Així, es pot triar des del nivell d’iniciació fins a l’avançat o de competició, tot amb els millors professionals i molts anys d’experiència en l’enseyança esportiva i en les millors instal·lacions.

També hi ha una gran varietat de díes i horaris per a que qualsevol puga participar-hi. Es pot triar el nombre d’hores setmanals, entre l’escola que es realitza de dilluns a divendres de vesprada, i també l’escola de cap de setmana, que es fa dissabtes i diumenges pel matí, així com una combinació de les dues.

Els més menuts, dels 3 fins els 5 anys, poden aprendre a l’escola de minipàdel i minitenis, en la qual poden apropar-se als esports de raqueta mitjançant jocs i exercicis adaptats a la seua edat, d’una manera molt amena i divertida.

Per la seua banda, els xiquets i xiquetes de 6 fins als 17 anys tenen l’oportunitat d’aprendre i practicar a l’escola de pàdel i tenis per a nens, en grups d’iniciació i de perfeccionament, juntament amb altres xiquets de la seua edat i nivell similar.

Però l’oferta de Tenis Drive-Academy és mes ampla, ja que al Club de Tenis Castellón s’ofereix els stage multiesport per a que els xiquets puguen passar tot el matí, des de les 10.00 fins a les 13.00 hores, practicant esports com pàdel, tenis i altres activitats esportives adaptades a les edats dels participants inscrits, des dels 3 fins els 17 anys agrupats per edats.

També s’imparteixen durant tota la setmana classes particulars qualsevol dia de la setmana i amb flexibilitat d’horaris. Els alumnes de competició han iniciat ja la temporada i entrenen cinc dies a la setmana.