En els pitjors moments és quan afloren les mostres d’afecte més sinceres. En les últimes setmanes, la major part dels centres d’atenció especial que formen part d’Endavant Igualtat s’han vist obligats a cessar la seva activitat temporalment a causa de la pandèmia del coronavirus. Només uns pocs com Afanias, Aspropace, el CAU i la residència d’ancians Verge de Gràcia de Vila-real continuen atenent els seus usuaris residents, sempre prenent les màximes precaucions per a evitar que es produeixin contagis.

Davant un panorama tan difícil, els equips de la cantera grogueta, malgrat interrompre la seva activitat esportiva fa ja més de tres setmanes, han mostrat el màxim interès i han mantingut el contacte amb les diferents associacions que formen part del projecte, preocupant-se per la seva situació i per l’estat de salut dels seus usuaris.

personalment / Tant futbolistes com tècnics del futbol base groguet han transmès personalment la major de les forces i han donat ànim als diferents centres, mantenint més viu que mai l’esperit d’Endavant Igualtat.

Especialment significatiu ha estat el cas dels joves jugadors de l’infantil A, que a més de manar-li tot tipus de missatges de suport als usuaris de Creixem, han volgut preparar al costat d’ells un vídeo per a animar-los i recordar-los que la pandèmia covid-19 serà una cosa passatgera i que en cert temps la situació tornarà a la normalitat, recuperant així les activitats que tots dos col·lectius duen a terme durant la temporada mitjançant Endavant.

Cal destacar que Creixem és una associació d’atenció primerenca per a petits amb algun trastorn en el seu desenvolupament o amb el risc de patir-lo, que des de l’ampliació del centre treballa amb 200 xiquets del nord de la província de Castelló. Així mateix, el club groguet va finançar, amb suport de LaLiga i la signatura local de l’empresa conserves Gil Comes, l’ampliació del seu centre en Vinaròs, que ara Creixem ha posat a la disposició de les autoritats locals per a habilitar un hospital de campanya en cas que fos necessari.

Juvenil B, contra el covid-19 / Els integrants del juvenil B del Vila-real han volgut aportar també el seu granet de sorra davant aquesta crisi sanitària que travessa el nostre país. Amb l’objectiu de combatre el coronavirus, els joves jugadors groguets han decidit donar els diners recaptats durant tota la temporada de les multes a Creu Roja Vila-real.

Una bonica aportació que serà, sense cap dubte, de gran ajuda per a les persones que més ho necessiten en aquest moment.

Els propis jugadors del l’esmentat juvenil B han anunciat aquesta encomiable iniciativa preparant un vídeo, que ha publicat el club aquesta setmana en les seves xarxes socials.