NOM DEL CLUB:

CLUB ESPORTIU VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

1997.

PRESIDENT:

SANTIAGO BARRACHINA ROCA.

TERRENY DE JOC:

CENTRE ESPORTIU MUNICIPAL.

EQUIPACIÓ:

BLAVA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA REGIONAL. GRUP II.

El Club Esportiu Vila-real viu aquest cap de setmana un dels finals de temporada més emocionants de la seua història, ja que demà es juga a casa, a les 19.30 hores davant el Rafalafena, la possibilitat de pujar per primera vegada a Regional Preferent.

Pel que fa a la seua base, un any més l’objectiu esportiu del club ha sigut aconseguir les millors classificacions possibles dels seus equips, al temps que es forma als jugadors esportiva i socialment el millor possible.

La principal novetat d’enguany ha sigut poder disposar de les noves instal·lacions del Centre Esportiu Municipal de Vila-real, que ha posat sol·lució a la manca d’instal·lacions d’altres temporades. Això ha permés al club disposar d’una total autonomia tant a l’hora de disputar els seus encontres oficials com per a programar els entrenaments. De fet, s’ha pogut augmentar el nombre de dies d’entrenament i també la quantitat d’hores que es destinen a la preparació dels joves jugadors.

Ara tots els equips de futbol 11 entrenen tres vegades per setmana durant un hora i mitja, mentre que els de futbol 8 entrenen dos dies per setmana.

El club va organitzar un any més el seu Campus Solidari de Nadal, del 27 al 29 de desembre, dirigit a xiquets i xiquetes des dels 4 fins els 12 anys, els quals per a participar havien d’aportar un mínim de 3 kg de menjar el qual es va destinar a diverses entitats benèfiques locals.

Ara ja tenen preparades les Jornades de Captació per a la propera temporada, que es celebraran els dies 13 i 14 de juny, al Centre Esportiu Municipal de 17.30 a 20.30 hores per a totes les categories i edats.

A més, i com a gran novetat, del 25 de juny al 6 de juliol organitzaran la primera edició del Campus Educatiu amb els jugadors Jaume Costa i Mariano Barbosa. També tindrà lloc al CEM, en horari de 9.00 a 16.00 hores, amb jornada gratuïta matinera de 8.00 a 9.00 hores. Participaran entrenadors titutats de les millores escoles i hi haurà una amplia varietat d’activitats, com taller educatiu i formatiu, entrenament específic per a porters, activitats aquàtiques i piscina, entre d’altres. El campus està dirigit a xiquets i xiquetes de 4 a 14 anys i es pot realitzar durant una o dues setmanes, amb descompte del 15% per a germans.