No conèixer l’amarg gust de la derrota havent aconseguit la segona volta és un èxit del qual pocs equips poden presumir. L’Infantil A del Villarreal CF és un dels conjunts que, transcorregudes 22 jornades, no ha perdut un sol partit. En el seu caseller, llueixen 19 triomfs i 3 empats, xifres d’escàndol competint a la Lliga Autonòmica Infantil, la més exigent de la categoria. «La condició d’invictes no és el més rellevant per a nosaltres. Això sí, és senyal de que els nostres jugadors estan creixent i estan rendint a un gran nivell, que és el que finalment ens porta a aconseguir punts», explica un dels seus entrenadors, Alejandro Valle.

UNA LLIGA DE DOS // A hores d’ara de la temporada, només el Valencia CF ha sostingut l’incessant ritme del conjunt groguet. El combinat che tampoc ha caigut derrotat en cap duel i són, al costat del Villarreal, els dos equips més letals de cara a porteria i els que menys dianes concedeixen. «Estem protagonitzant un duel amb ells per la lliga. Volem arribar al final de campionat a aquest nivell i, després, afrontarem el partit com demane al moment, però tampoc és la nostra màxima preocupació», reconeix Valle.

El ‘invictus’ Infantil A està compost per un grup de jugadors que treballen junts des de fa diverses temporades, de manera que es coneixen bé. «Portem molt de temps amb ells i han fet el salt al futbol 11 amb nosaltres. És un equip molt perillós, que genera moltes ocasions, el que ens permet anotar bastants gols. D’altra banda, tampoc concedim massa gols. Estem signant xifres defensives que reforcen a l’equip», afirma el tècnic groguet.

PEL MATEIX CAMÍ // L’Infantil A, junt al Juvenil A que va guanyar el seu tercer campionat de lliga consecutiu, va ser un dels grans animadors de la Cantera Grogueta durant el curs passat. L’equip groc va polvoritzar tot tipus de rècords. A més de proclamar-se campió amb 98 punts, es va convertir en l’equip més golejador i el menys golejat, amb una diferència de gols de +156 dianes.

Aquesta temporada, no renuncien a res i van camí d’igualar els espectaculars guarismes signats pels seus companys, que la campanya anterior van dominar amb mà de ferro un campionat molt complicat i sempre competit.