Amb molta confiança i les piles carregades. El benjamí A ha posat rumb a Granada per a afrontar l’il·lusionant desafiament de medir-se als millors equips d’Espanya en el prestigiós Torneig de Pinos Puente. Per si fora poc, el conjunt groguet ho fa en una situació immillorable, com a líders de la seua lliga, per davant del Levante UD i el Valencia CF.

«Estem molt contents amb l’inici lliguer. Han arribat quatre xics nous a l’equip i l’adaptació ha sigut mol ràpida. Estem desenvolupant un gran joc i tenim molta tranquilitat amb el baló», explica el tècnic Alberto Zacares.

Durant tota la setmana, la il·lusió ha sigut la tònica habitual entre els joves jugadors del benjamí A, que han treballat dur per a adaptar-se al futbol-7: «Nosaltres juguem a futbol-8 i portem diversos dies entrenant aquest aspecte. Molts dels equips que competeixen en el torneig juguen aquesta modalitat, per la qual cosa ens porten cert avantatge en aquest sentit. Per a que no resulte una adversitat, hem incidit molt en l’ocupació d’espais i en com exercir la pressió sent un jugador menys al camp».

Per als joves groguets els grans reptes s’acumulen en les properes dates. Després de disputar el torneig a terres andaluses, on es mediran en primer lloc al Málaga i al Real Madrid en la fase de grups, el següent dimecres tenen un duel trascendental pel liderat de la competició domèstica. L’equip de la #CanteraGrogueta s’enfronta al Valencia CF, un altre dels grans candidats al títul. «Serà un partit important, però encara no ens hem posat a preparar-lo. Qui guanye donarà un gran pas per la lliga». A més, el conjunt che també acudeix al torneig, per la qual cosa podrien veure’s les cares abans del previst. «És un rival més. A aquest tipus de tornejos acudeixen grans equips. Per als nostres xics això suposa un extra de motivació. És molt cridaner per a ells, per exemple, la possibilitat de medir-se a clubs estrangers», assenyala Zacares, qui recorda que el benjamí A tornarà a competir en la Iscar Cup en Setmana Santa.