Per tercer any consecutiu la temporada de pàdel per als jugadors més joves de la Comunitat Valenciana va tindre lloc amb el Màster de Menors, el qual es va disputar el darrer cap de setmana a Alacant. Un torneig en el qual hi participen les sis millors parelles autonòmiques de la temporada en cada categoria, i que va tindre una important representació castellonenca.

La jugadora més destacada va ser Lidón Gallego, que amb Paula Caballero es va proclamar campiona infantil. Van perdre el primer set per 3-6 davant Alba Galán i María Alcantud, però van remuntar amb 6-2 i 6-2.

En aleví femení la província va tindre doble representació amb la castellonenca Aitana Tejedor i la borrianenca Paula Gil. Totes dues van quedar enquadrades en el mateix grup i va ser la primera qui va arribar a la final juntament amb Irache Sánchez, tot i que no van poder superar la parella formada per Natalia Vicente i Daniela Céspedes.

També va quedar subcampiona la castellonenca Lola Tena, que amb Mar Munera va perdre la final benjamí davant Leire Montáñez i Adriana Matoses.

Ja en l’apartat masculí, Julen Lucendo va arribar a la final cadet amb Adrián Rodríguez, però tot i avançar-se 6-3 en el primer set, van perdre els següents.