El moment actual del CD San Lorenzo és el resultat de la tasca desenvolupada per la seua directiva des que aquesta es va renovar fa cinc temporades.

Des d’aleshores, el creixement del club ha sigut constant i s’ha accentuat enguany ja que són més de 250 jugadors amb els que compta el San Lorenzo.

En aquesta trajectòria té especial responsabilitat el president de l’entitat, Luis Solera, que a més de les habituals ocupacions de qui forma part de la directiva d’un club també treballa sobre la gespa, ja que entrena fins a cinc dels equips de base.

Així, Solera dirigeix dos dels tres equips femenins del San Lorenzo, l’infantil-cadet i també el benjamí C, format exclusivament per xiquetes tot i que competeix en una lliga masculina. També és el màxim responsable de l’infantil A, juntament amb Jaime Camiols, i de l’aleví A i el benjamí D, aquests darrers amb la col·laboració de José María Beser i Juan Miguel Cantos, respectivament.

Les funcions del president comencen ja amb l’organització de la temporada i amb la preparació de la metodologia a utilitzar pels diversos equips, i inclouen fins i tot netejar les instal·lacions del camp de futbol del Parc Mèrida si és necessari.

Luis Solera explica que «la metodologia del club va avançant i es va perfilant cada temporada per a aconseguir uns resultats cada dia millors».