Aquestes Pasques han sigut molt especials per a Javier Palatsí Llorens, jugador del prebenjamí B del CF Alcalà, que amb 6 anys va poder acompanyar l’expedició del Submarí a Màlaga, on els de Javi Calleja es van enfrontar al conjunt local a La Rosaleda.

Javier va guanyar el darrer sorteig de la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten el projecte Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, i amb el qual un menor d’edat pot acompanyar als cracks groguets en un dels seus desplaçaments a la Lliga, sempre juntament amb un familiar major d’edat, que en aquest cas va ser el pare del jove futbolista.

El xiquet va viure un somni el darrer cap de setmana, quan va viatjar amb el Submarí cap a Màlaga i el Diumenge de Pasqua va anar a l’estadi en l’autobús oficial del Villarreal CF, per a animar als jugadors groguets durant tot el partit amb la seua bufanda. Javier va viure moments inoblidables amb els seus jugadors favorits, com Sansone, o el mateix tècnic Javi Calleja, i l’únic que va faltar va ser un millor resultat per a tornar cap a casa.

Áixí que ja ho saps, si vols viure un viatge fantàstic com Javier, acompanyant tots els teus cracks, només has de pertànyer a un club de futbol o de qualsevol altre esport que tinga una vinculació amb el Villarreal CF, ja siga dins de la iniciativa Endavant Villarreal o qualsevol altre tipus.

Si es així, envian’s una fotografia en la que aparegues amb els teus companys d’equip, animant al Villarreal CF a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues. Aquesta imatge es podrà publicar al suplement Esport Jove i així entraras al proper sorteig.

A més pots aconseguir altres regals, ja que també es sortejen samarretes i balons signats pels jugadors del Villarreal CF.

No esperes més i envian’s la teua foto amb les teues dades: nom i cognoms, telèfon i el nom de l’equip en el que jugues.