L’expedició del Villarreal CF va celebrar a l’estadi de Riazor la confirmació de la seua presència a l’Europa League la propera temporada després de guanyar al Depor per 2-4. Un dels més feliços va ser el jove Manel Paradells Guanter, que amb 11 anys va viatjar amb els cracks groguets a terres galegues gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo.

Manel, que és de Moncofa i juga a l’aleví de l’UD Vall de Uxó, va viatjar fins A Coruña acompanyat per un familiar major d’edat i va poder conéixer molts dels seus cracks favorits, com Jaume Costa, Asenjo, Rodrigo, i sobretot Samu Castillejo, el jugador del Villarreal que més admira, així que no va parar d’aplaudir durant el partit, en el qual el jugador malagueny va ser clau ja que va marcar dos gols davant el Depor.

El jove de Moncofa va coincidir a més amb els jugadors més joves del club Platges de Moncofa, els components de l’equip prebenjamí, els quals també van viatjar cap a Galícia després de guanyar la competició de 3x3 organitzada pel Villarreal CF.

Tots s’ho van passar d’allò més bé durant el viatge, compartint hotel amb els homes de Javi Calleja i sobretot a un dels estadis amb més història de la Lliga espanyola, Riazor.

Així, Manel va viure moments inoblidables gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que amb la fi de la Lliga s’acomiada després d’haver complit els somnis de molts xiquets.