El jove Manel Paradells Guanter compleix aquest cap de setmana un somni: formar part de l’expedició del Villarreal CF en un dels seus partits a domicili de la Lliga de Primera Divisió.

Manel, que acaba de fer els 11 anys, ha sigut el darrer guanyador de la promoció Viatja amb el Villarreal CF, la qual et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, i amb la qual un menor d’edat pot acompanyar al Submarí en els seus desplaçaments lliguers, juntament amb un familiar major d’edat.

Així, Manel ha viatjat cap a la ciutat d’A Coruña, on el conjunt groguet jugarà hui el seu darrer partit fora de casa a la Lliga davant el Deportivo a les 18.30 hores a l’estadi de Riazor.

El jove de Moncofa es va iniciar al futbol amb el Platges de Moncofa, i després va passar a l’UD Vall de Uxó, on aquesta ha sigut la seua temporada. Cada setmana entrena i juga amb els seus companys de l’aleví C, on juga alternant les posicions d’interior dret i mig centre, però sense tractant de fer-ho el millor possible.

Els seus jugadors favorits són Messi i Samu Castillejo, per la qual cosa tenia moltes ganes de poder viatjar amb els cracks del Villarreal i poder conéixer els homes que dirigeix Calleja.

Però Manel no ha sigut l’únic afortunat del darrer sorteig de la promoció Viatja amb el Villarreal CF. Així, Rodrigo Montoliu Vidal, jugador del benjamí de primer any del Primer Toque CF, ha guanyat una samarreta signada pels jugadors del Villarreal.

Per la seua banda, Iker Cerezo Serna, d’11 anys i jugador de l’aleví A del Club La Vall, ha guanyat una pilota, també signada pels jugadors.

L’encarregat de lliurar aquestos obsequis als joves jugadors va ser Dani Raba, jugador Cinc Estreles d’abril, amb el qual els xiquets van viure moments plens d’emoció i alegria que guardaran per sempre en el record.