Gols de tots els colors. El prebenjamí B del Villarreal és un equip alegre, ofensiu i, sobretot, anotador. El jove conjunt de la Cantera Grogueta ha signat l’astronòmica xifra de 95 dianes en 12 partits de lliga. Uns nombres impressionants que han portat el prebejamí B, dirigit per Vicente Pallarés i Sergi Campos, al capdavant del Grup 2 de prebenjamí de primer any a Castelló.

«Som un equip que juga a l’atac mitjançant la possessió. Fem el camp gran, tractant de guanyar en amplaria i profonditat amb els jugadors de banda i els d’atac. El moviment és vital, ja siga amb desmarcs de suport o per a trencar. Busquem generar eixe espai favorable que ens permeta veure porta», explica el preparador groguet Vicente Pallarés.

L’aspecte realitzador és una de les principals virtuts del prebenjamí B, però no l’única. Tot i acumular 31 gols en els seus dos darrers partits i tindre fins a set jugadors que han arribat a la desena de gols a la lliga, aquest il·lusionant equip groguet també destaca per la seua sòlida defensa. «Som el conjunt menys golejat del campionat. Aquest equip pot mantindre la possessió i ralentitzar el joc quan el guió del partit ho requereix. Tractem de defensar amb el baló, i una bona organització sobre el terreny de joc ens permet generar superioritats», resalta Pallarés.