Els joves Mateu Vilar Castillo i Rubén Pegueroles Tortajada van gaudir al màxim amb la victòria del Villarreal davant la Real Sociedad per 1-2, en el partit que es va disputar a l’estadi Reale Arena, antic Anoeta, al migdia de la Nit dels Reis Mags.

Abans de viure la cavalcada i obrir els obsequis que els van portar enguany Ses Majestats d’Orient, els dos futbolistes de base van tindre un fantàstic regal, formar part de l’expedició grogueta que va viatjar a San Sebastián el dissabte 4 de gener, gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten Endavant Villarreal i el periòdic Mediterráneo, i que per primera volta va sortejar dos viatges per a un mateix partit, al coincidir amb les festes nadalenques.

El més menut dels dos afortunats d’aquest sorteig, Mateu, té només sis anys i ja dona les seues primeres passes en el món del futbol en el prebenjamí del Xilxes CF. Per la seua banda, Rubén té 10 anys i aquesta temporada forma part de l’aleví B de l’UD Vinaròs. Tots dos van viatjar a San Sebastián acompanyats pels seus respectius pares, i van poder conéixer molts dels seus ídols groguets, com Bacca o Cazorla.

Després de passar la nit a San Sebastián, el moment més esperat va arribar l’endemà, quan Mateu i Rubén van poder animar els groguets a l’estadi de la Real Sociedad i celebrar els gols de Manu Trigueros i Cazorla que van servir perquè el Villarreal CF tancara la primera volta del campionat lliguer amb una victòria.

Així que ja ho saps, si tu també vols viure moments inoblidables com aquests, o participar en el sorteig de samarretes i balons signats pels cracks groguets, només has d’enviar-nos des del teu mòbil, per whatsapp o correu electrònic, una fotografia que podrà ser publicada al suplement Esport Jove, amb el teu equip o animant el Villarreal. No esperes més, i molta sort!