NOM DEL CLUB:

XILXES CLUB DE FUTBOL.

ANY DE FUNDACIÓ:

1994.

PRESIDENT:

MIGUEL GONZÁLEZ.

TERRENY DE JOC:

L’ALTER.

EQUIPACIÓ:

VERDA I BLANCA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL.

El CE Xilxes tanca una temporada en la qual no s’ha pogut evitar el descens del primer equip a Segona Regional i les majors alegries les han portat els equips més joves. El benjamí B, per exemple, ha acabat el seu campionat en el quart lloc. Tot i que els tres primers classificats han estat intractables, el Xilxes ho ha donat tot i ha acabat amb la porteria a zero en molts partits.

Aquesta ha sigut la primera temporada, a més, en la qual el club ha tingut dos benjamins, i el B no ha pogut estrenar-se millor.

Per la seua banda, el benjamí A, tot i que va iniciar la temporada amb molts dubtes, ha sabut superar totes les adversitats i amb una gran segona volta ha acabat cinquè amb 63 punts.

Tampoc ha sigut un any fàcil per a l’aleví, però els jugadors també han sabut superar-se partit rere partit fins a classificar-se en el sisè lloc, empatats amb el cinquè amb 46 punts.

El club, el qual aquesta temporada ha estrenat nova directiva amb Miguel González al capdavant, va celebrar la seua jornada de portes obertes el darrer 13 de juny i va tancar la temporada amb un sopar el dia 16.