La localitat de Nules va celebrar el darrer dissabte pel matí el seu tercer Duatló Escolar Trinoulas, puntuable per als XXXVI Jocs Esportius Vialterra.

Amb la participació d’uns 200 esportistes, els cadets van obrir la competició amb domini del club Trilavall. Els seus duatletes Raúl Yagüe i Carlos Pérez van ser primer i segon amb 30.35 i 30.40, respectivament, mentre que Sergio Archela, del Trivila, va ser tercer amb 30.41.

En la mateixa categoria però amb xiques va guanyar Pilar Sorribes, del CT Alqueries Tryteam, amb un temps de 36.25. Un minut i 24 segons després va creuar la meta Andrea Catalán, del Trilavall, i va completar el podi Lidia Borràs, del DC Sport Club, amb 38.00.

Pel que fa a la categoria infantil, en xics es va imposar Miquel Segura (DC Sport Club) amb 28.11, seguit de Martín Calpe (Tratlón del Alto Palancia) amb 28.21 i Joel Moreno (CT Alqueries Tryteam) amb 28.43, mentre que en xiques va guanyar Marta Cheto (Club Triatló Basiliscus) amb 31.46, seguida de Victoria Cuadrado (Trilavall) amb 31.49 i Mar Pitarch (Trivila) amb 32.21.

La competició també es va disputar en benjamí i multiesport, i en aleví va guanyar David Marin (CT Alqueries Tryteam), seguit d’Ignacio Agut i Daniel Monfort, i en xiques va ser primera Blanca Molés (Trilavall) amb 16.12, seguida de Claudia Guerra i Laia Fabregat.