Els XXXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de Raspall arrancaran abans que s’acabe l’any i s’han inscrit més de 400 equips, pertanyents a 80 escoles de pilota diferents.

Pel que fa a la província de Castelló hi participaran les escoles d’Almassora, Almenara, Borriol, Castelló de la Plana, Onda i Vila-real. Aquesta competició està prevista que comence en les pròximes setmanes de desembre, així que es jugaran les primeres jornades abans d’acabar el present any.

Són moltes les escoles de pilota que participen tots els anys en raspall, les escoles expertes en aquesta competició ja porten més de dos mesos entrenant, per a que els seus equips arriben en les millors condicions a l’inici d’any, coincidint així en la modalitat de raspall.

També s’ha tancat el termini d’inscripció als Jocs Esportius de la modalitat de Galotxa i les escoles ja han inscrit els seus equips. Més de 130 equips participaran en aquesta competició, pertanyents a més de 40 escoles de pilota de la nostra comunitat. Per Castelló competiran Almassora, Borriol, Castelló de la Plana, Onda, Ondara i Vila-real. Les partides també començaran en aquest mes de desembre.