NOM DEL CLUB:

PRIMER TOQUE CLUB DE FÚTBOL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2011.

PRESIDENT:

JORDI MASNOU MARGARIT.

TERRENY DE JOC:

CHENCHO.

EQUIPACIÓ:

TARONJA I BLANCA.

NOMBRE D’EQUIPS:

27.

El projecte del Primer Toque CF va nàixer l’any 2011, amb la seua creació com a club federat i amb Jordi Masnou i Valero Fraile al capdavant. Des d’aleshores, ja són set temporades amb la 2018-19 les que ha sigut el club més premiat del futbol base de la província de Castelló en la Gala de la Federació de Futbol provincial.

En aquests anys el Primer Toque ha aconseguit crear una escola de futbol en la qual els seus equips es caracteritzen per un estil de joc propi, uns valors esportius marcats i identificatius i que competeixen en les màximes categories provincials. Ara esperen tindre a curt-mig termini el juvenil A en Lliga Nacional i el cadet i l’infantil A en Lliga Autonòmica.

El club té ara un juvenil A en Liga Preferent, un juvenil B en 1ª Regional, un cadet A en Preferent, el cadet B en 1ª Regional i un cadet C en 2ª Regional, A més, completen el futbol-11 l’infantil A en Preferent, l’Infantil B en 1ª Regional i els infantils C i D en 2ª Regional. Uns equips que es troben en una clara línia ascendent, millorant el seu nivell competitiu a mesura que passen les jornades. En el cas del cadet A i l’infantil A, ja opten a pujar a Lliga Autonòmica a aquestes alçades de la temporada.

Pel que fa al futbol-8 taronja, té una excel·lent salut que es veu reflectida en l’extraordinària trajectòria esportiva dels seus equips.

Tots aquests resultats arriben com a conseqüència de la metodologia que es treballa amb els equips taronja. I és que les ganes de superació i l’alta exigència per part de tècnics i jugadors, l’ambició per millorar, la disciplina i el treball en equip, són alguns dels valors diferencials que han fet d’aquest club un referent.

Primer Toque CF apel·la al treball diari, la professionalitat dels integrants de l’entitat i la passió pel futbol per a seguir sumant èxits aquesta temporada amb l’objectiu de formar persones i jugadors ensenyant-los a competir.

Dins del seu compromís social, el club té l’equip EDI (persones amb discapacitat intelectual), amb el qual són pioners a la ciutat de Castelló.