Si busquem una persona que puga representar amb majúscules l’esperit amb el que va nàixer el club Renomar Els Ports FC, ben bé aquesta pot ser Miguel Ángel Segura.

Nascut a Morella l’any 1994, la seua llarga trajectòria al món del futbol es va iniciar just deu anys després, quan es va incorporar a Els Ports FC en categoria aleví. Des d’aleshores Miguel Ángel ha continuat vinculat al club, primer en la seua etapa de formació com a jugador, en la qual va passar per les diverses categories del futbol base fins a deixar de vestir finalment la samarreta verdinegra fa sis temporades.

Però això no va ser motiu per a abandonar la pràctica del futbol ni el club del seu cor. Des de llavors la seua implicació ha anat a més i s’ha acabat convertint en un dels millors tècnics del Renomar Els Ports FC, on va començar a traslladar tota la seua experiència als més menuts treballant amb els jugadors de la categoria benjamí.

Després van seguir dues temporades amb els alevins, en les quals va continuar aprenent i millorant com a entrenador, fins que l’any 2016 va donar un pas més amb el salt al futbol-11 amb els infantils, els quals ha dirigit durant dues temporades. Ara continua com a entrenador de l’infantil del Renomar Els Ports FC, equip que compagina també amb el cadet, mentre des de 2013 juga de lateral al Morella FC.

col·laborador / En aquesta tasca sempre ha acompanyat a Miguel ángel Segura des dels seus inicis com a tècnic de base la seua ma dreta i millor amic, Daniel Aguilar, qui també compatibilitza el seu paper com a entrenador amb la seua tasca com a jugador de l’Esportiu Cinctorrà i es un altre exemple de persona en la qual sempre es pot confiar. Tots dos saben com traure el millor joc dels seus jugadors.