Els equips provincials han fet un gran paper en el Minibasket de la Comunitat Valenciana, que es va celebrar el darrer cap de setmana al pavelló El Quint de Mislata.

En categoria femenina el triomfador ha sigut el benjamí del Nou Bàsquet Femení, que es va fer amb el trofeu en aquesta categoria. En una final molt disputada, les castellonenques es van imposar per 32-26 a l’EMB Godella.

Un parcial de 10-0 en el segon periode va marcar un punt d’inflexió amb els primer avantatges per al NBF, el qual aconseguia així una diferència que va saber mantindre durant la resta del partit davant un adversari el qual va seguir lluitant fins a la fi. El trofeu a millor jugadora per a Alba Bastida va arrodonir la gesta del NBF, el qual també va disputar la final en categoria aleví, on va perdere per 85-58 davant el València BC.

L’altre club de Castelló que va pujar al més alt del podi va ser el CB Benicarló en categoria aleví masculí IR Preferent, on es va imposar a la final per 82-55 davant el Diésel Injecció-UPB Gandia.

Va ser un treballat triomf de l’equip benicarlando en un partit en el qual els seus jugadors van tindre que emplear-se a fons des del primer minut. Tot i que amb diferències molt ajustades, el CB Benicarló va guanyar tots els periodes, aconseguint sumar a poc a poc els punts necessaris per a assegurar-se la victòria final. A més, Daniel Salvador va ser dessignat com a millor jugador.

La festa no va poder ser completa ja que el CB Castellón va perdre la final aleví femenina IR Preferent per 58-39 amb l’EMB Godella i també la de benjamí IR Preferent per 71-64 davant el CB Alginet.