Els xicotets gegants del Prebenjamí F entrenen, cada setmana, corrent al camp per fer el que més els agrada: jugar a futbol. Aquests joves futbolistes estan carregats d’energia i aprenen baix les directrius dels seus dos entrenadors a la Ciutat Esportiva: Héctor Rojano i Raquel Barreiros.

Els components del Prebenjamí F, que juguen en el Grup 1 del Campionat Prebenjamí de primer any, acaben de començar la temporada amb la il·lusió per bandera. Una competició en la qual buscaran divertir-se i fer amics entorn de l’esport. «El nostre principal objectiu és signar els millors registres possibles, però sobretot volem que els xiquets gaudeixen i aprenguen jugant a futbol», explica Héctor.

Aquests joves futbolistes són molt actius i van a cada entrenament plens d’entusiasme i amb ganes de millorar somiant amb arribar a jugar a l’Estadi de la Ceràmica al costat dels seus ídols algun dia. Així ho explica l’entrenadora Raquel Barreiros: «Vénen amb ganes d’aprendre i passar-ho bé amb els seus amics practicant l’esport que els agrada. És impressionant seguir la seua evolució. Són intel·ligents i competitius».

La unió fa la força. Precisament, aquesta és una de les principals fortaleses d’aquest equip. Els 13 groguets que conformen el planter són amics dins i fora del terreny de joc, el que afavoreix en gran manera la bona dinàmica del conjunt. «Es porten molt bé i s’ajuden molt. Són una pinya, a més són molt respectuosos entre ells i amb els entrenadors», explica el tècnic groc.

CRIT DE GUERRA // Aquests xicotets lluitadors comencen cada partit amb el seu crit de guerra. El seu particular ritu de motivació amb què s’inspiren per afrontar nous reptes: ‘Endavant! A guanyar Villarreal! ‘. «Quan fan les coses bé, la satisfacció que ho han aconseguit és increïble», explica l’entrenadora del Mini Submarí. Aquest Prebenjamí F pot donar molt que parlar.